Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie la Bragadiru: Un pieton a murit, după ce a fost spulberat de un motociclist

infotraficromania.ro
Accident mortal motocicleta Bragadiru

Centrul Infotrafic al Poliției Române a informează, joi seară, că a avut loc un accident grav pe DN 6, în localitatea Bragadiru din județul Ilfov. Potrivit comunicatului de presă emis, un motociclist a lovit un pieton în timpul incidentului. Acesta din urmă a decedat pe loc.

 

Din primele informații, un grav accident rutier a avut loc pe șoseaua Alexandriei din localitatea Bragadiru, unde un pieton (bărbat, 47 ani) angajat in traversarea neregulamentară a părții carosabile a fost surprins și accidentat de o motocicletă condusă de un bărbat de 44 ani.

Impactul a avut consecințe deosebit de grave, rezultând decesul pietonului și rănirea gravă a motociclistului, care a fost imediat transportat la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit Agerpres.

Autoritățile au fost nevoite să oprească circulația rutieră pe ambele sensuri de mers pentru a permite intervenția echipajelor de urgență. De asemenea, se semnalează că valorile de trafic sunt în creștere în zonă, iar conducătorii auto sunt sfătuiți să își adapteze traseul în consecință pentru a evita blocajele și pentru a permite intervenția autorităților în condiții de siguranță.

content-image

Un motociclist și-a pierdut viața, la Giurgiu

 

Un motociclist, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Giurgiu, a decedat, duminică, după ce ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare pe DN 41, între localităţile Prundu şi Pietrele, potrivit Agerpres.

"Poliţiştii giurgiuveni au fost sesizaţi duminică seara, cu privire la faptul că, pe DN 41, între localităţile Prundu şi Pietrele, judeţul Giurgiu a avut loc un eveniment rutier. Din primele verificări efectuate, poliţiştii au constatat faptul că, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea o motocicletă, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă', se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de IPJ Giurgiu.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui pasager, o femeie, de 31 de ani, din municipiul Giurgiu, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.