Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie la Kabul: Un atentator sinucigaș a produs două explozii care au provocat moartea mai multor civili! Ce au anunțat autoritățile

www.geo.tv
explozie Kabul

O explozie la Kabul s-a soldat cu cel puţin patru morţi luni dimineaţa, la o oră de vârf; un purtător de cuvânt al ministerului afgan de interne a declarat agenţiei France Presse că toate victimele sunt din rândul civililor şi că a fost un atentat sinucigaş comis de un motociclist. Deflagraţia a avut loc în zona Shashdarak, în apropierea clădirilor serviciului de informaţii afgan NDS.

La scurt timp după primul atac, mai mulţi martori au semnalat agenţiei Reuters încă o explozie, ale cărei consecinţe sunt încă neprecizate.

Citește și: SCANDAL greu în guvernul britanic. Ministrul de interne a demisionat

Talibanii din Afganistan au anunţat săptămâna trecută că încep ofensiva, ca în fiecare primăvară. Pe 22 aprilie, o explozie la un centru de înregistrare a alegătorilor din vestul capitalei afgane s-a soldat cu 60 de morţi.

Oficialităţile din domeniul securităţii au avertizat asupra riscului unor atacuri la Kabul şi în alte regiuni din Afganistan, înaintea alegerilor parlamentare programate în octombrie, anunță Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.