Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragedie pe A1, în Hunedoara: Doi bărbaţi au murit într-un accident între Ilia şi Deva

Doi bărbaţi din judeţul Buzău au murit miercuri noaptea într-un accident care a avut loc pe autostrada A1, între localităţile Ilia şi Deva, din judeţul Hunedoara, după ce au fost loviţi de un TIR, victimele aflându-se pe banda de urgenţă, unde încercau să repare o maşină, potrivit Agerpres.

Traficul a fost blocat, în jurul orei 23,00, pe sensul de mers Ilia-Deva, iar circulaţia autovehiculelor a fost deviată pe DN7 până la finalizarea cercetărilor de la faţa locului.

Citește și: Cristian Tudor Popescu și-a ieșit din minți! ‘Un carnaval macabru. Pe vremea lui Ceaușescu se făcea lucrul ăsta frecvent’

"Din primele cercetări, se pare că un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acroşat două autovehicule oprite pe banda de urgenţă, unde conducătorii auto încercau să remedieze o problemă la una dintre maşini. Cei doi conducători auto, ambii din judeţul Buzău, au fost loviţi de autotren şi şi-au pierdut viaţa", a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

Una dintre maşinile oprite pe banda de urgenţă transporta, pe platformă, alte autoturisme.

La faţa locului au intervenit şi pompierii secţiei Ilia specializaţi în acţiuni de salvare, descarcerare şi prim-ajutor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.