Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE Un polițist, iubitul unui magistrat, a decedat pe litoral

lumanare

Tragedie pe litoralul românesc! Iubitul unei procuroare a avut parte de o moarte îngrozitoare. A murit, înecat, sub ochii propriei iubite. Un politist de 27 de ani si-a pierdut viata in valuri.

Citește și: România TV e la un pas să se închidă

Salvamarii si medicii cred ca socul termic produs de diferenta mare de temperatura dintre aer si apa a fost un factor decisiv si le atrag atentia turistilor sa nu se arunce brusc in mare. Politistul Georgian Cazacu impreuna cu iubita lui, amandoi din Craiova, erau in prima zi de concediu. Era si ziua de nastere a tinerei. Tanarul politist a intrat in apa rece, de doar 19 grade, in timp ce afara erau 27 de grade. Din cauza diferentei mari de temperatura, este posibil sa fi intrat in soc hipotermic.

Citește și: Singura țară de care se teme ISIS

Iubita lui a strigat disperata dupa ajutor, iar Andrei si Iulian, supraveghetori la o piscina din apropierea plajei, au sarit sa il salveze, anunţă ProTV. "Se zbatea in apa. A venit o doamna la noi disperata ne-a spus ca se ineaca cineva, dar pana am ajuns, marea l-a tras la fund si nu l-am mai vazut. Am stat un sfert de ora pe dig ne-am uitat dupa el si tot lumea de pe mal ne-a facut semn ca este undeva in apa si atunci am sarit l-am luat in apa si l-am dus la mal. Era inconstient.", au relatat salvamarii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.