Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRAGEDIE Un tânăr dintr-un centru de plasament a murit înecat într-un iaz

facebook.com
politia

Un tânăr de 17 ani, instituționalizat într-un centru de plasament din Dorohoi, a murit înecat în timp ce se scălda în iazul Polonic situat lângă municipiul Dorohoi, pompierii căutând mai bine de cini ore trupul adolescentului, scrie Mediafax.

Tânărul de 17 ani, instituiționalizat într-un centru de plasament din Dorohoi, a mers duminică după-amiaza împreună cu alți doi copii, să facă baie în iazul Polonic din Dorohoi și la un moment dat a dispărut sub apă. Un bărbat aflat pe malul apei a sesizat autoritățile după ce a văzut că tânărul nu mai iese la mal.

Adolescentul a fost căutat de două echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, unul de la Dorohoi și altul de la Botoșani, cărora li s-au alăturat și scafandrii de la Iași.

“Tânărul dispărut în apele iazului Polonic a fost găsit la cca 20 metri de mal, la o adâncime de peste trei metri. Căutările au durat mai bine de cinci ore” a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, Dorina Lupu.

În acest caz Inspectoartul de Poliție Botoșani a început o anchetă, cazul fiind cercetat și de reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.