Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragere la sorți la ÎCCJ - Cine o înlocuiește pe judecătoarea care l-a condamnat pe Vâlcov şi l-a achitat pe Tăriceanu

justitie

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a organizat, miercuri, o tragere la sorţi pentru desemnarea unui judecător titular pentru completul de cinci judecători Penal 3, judecătorul Dan Andrei Enescu înlocuind-o pe Silvia Cerbu, care s-a pensionat.

Lovitură de palat dejucată în PSD: 4 lideri grei au plănuit căderea Guvernului. Taberele din PSD se sfâșie la moțiunea de cenzură / SURSE

"În urma tragerii la sorți care a avut loc, în şedinţă publică, la data de 9 octombrie 2019, orele 1000, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, Sala M3, domnul judecător Enescu Dan Andrei, din cadrul Secției Penale, a fost desemnat membru titular pentru Completul de 5 judecători – Penal 3 – 2018. Tragerea la sorți a avut loc în temeiul art.32 alin.(4) din Legea nr.304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările şi completările ulterioare și art.291 alin.(2) din Regulamentul pentru organizarea și funcționarea administrativă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, ca urmare a eliberării din funcție, prin pensionare, a doamnei judecător Silvia Cerbu", a transmis Înalta Curte de Casație și Justiție.

Pe 2 octombrie, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind pensionarea judecătorului Silvia Cerbu, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.