Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragere la sorți la US Open - Ce adversari pot avea pe parcurs Alcaraz și Swiatek

Gambling Sites
US Open

Numărul unu mondial, Carlos Alcaraz, s-ar putea confrunta în sferturile de finală cu Jannik Sinner, vechiul său adversar, în apărarea titlului de la US Open, iar la feminin, americanca Coco Gauff se află pe un posibil parcurs pentru o întâlnire cu campioana în exercițiu Iga Swiatek.

Tragerile la sorți pentru tabloul principal de la US Open au făcut ca Alcaraz să îl înfrunte pe germanul Dominik Koepfer în meciul de debut. Spaniolul ar trebui să aibă puține probleme în primele tururi, campionul în exercițiu la Flashing Meadow, dar și la Wimbledon, urmând a se confrunta probabil cu primul test dificil împotriva lui Sinner, italianul în vârstă de 22 de ani care l-a eliminat anul acesta în semifinalele de la Miami.

Djokovic, de 23 de ori campion la turnee majore, s-a întors pe tărâm american după ce restricțiile de călătorie impuse de COVID în SUA au făcut ca el să nu poată ajunge la New York în 2022. Sârbul va juca mai întâi cu francezul Alexandre Muller, înainte de a se întâlni probabil cu grecul Stefanos Tsitsipas, clasat pe locul șapte, în optimi.

În cealaltă parte a tabloului, fostul câștigător Daniil Medvedev l-ar putea înfrunta în sferturi pe compatriotul rus Andrey Rublev, în timp ce americanul Frances Tiafoe ar putea juca împotriva vicecampionului de anul trecut Casper Ruud și a celui de-al patrulea favorit, Holger Rune, dacă își repetă parcursul de anul trecut până în semifinale.

Gauff va încerca să repete victoria sa de la Cincinnati din această lună, unde a învins-o pe Swiatek în drumul spre titlu, iar cele două s-ar putea întâlni în optimi.

Swiatek își va deschide campania împotriva suedezei Rebecca Peterson.

În jumătatea inferioară a tabloului se află o posibilă confruntare tentantă în sferturile de finală între tunisianca Ons Jabeur, finalistă în urmă cu 12 luni, și Aryna Sabalenka, a doua favorită, care a obținut primul său titlu major la Australian Open din acest an.

Compatrioata lui Gauff și partenera sa frecventă la dublu, Jessica Pegula, a treia favorită, se confruntă cu o tragere la sorți dificilă, deoarece va debuta împotriva italiencei Camila Giorgi și ar putea, de asemenea, să o întâlnească pe câștigătoarea din 2022 a WTA Finals, Caroline Garcia din Franța.

Sportivele din România și-au aflat și ele adversarele. Astfel, Sorana Cîrstea (30 WTA) o întâlnește în primul tur pe Kayla Day (91 WTA), Irina Begu (40 WTA) va juca împotriva nemțoaicei Tamara Korpatsch (77 WTA), Ana Bogdan (59 WTA) se confruntă cu americana Sofia Kenin (93 WTA), iar Patricia Ţig (705 WTA) o va întâlni pe canadianca Rebecca Marino (101 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.