Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tragerile la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor şi Ligii Europa au fost mutate de la Atena la Nyon, din cauza pandemiei de coronavirus

Liga Campionilor

Tragerile la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor şi Ligii Europa au fost mutate de la Atena la Nyon, din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat UEFA, anunță news.ro.

Tragerilor la sorţi sunt programate la 1, respectiv 2 octombrie, la Nyon, fără public, după ce s-a renunţat la ideea de a avea loc la Atena, din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: Laura Codruța Kovesi, despre colaborarea cu SRI: Serviciile secrete nu au lucrat la aceste cazuri

Ceremoniile vor avea loc fără reprezentanţii cluburilor sau jurnalişti. Doar laureaţii pentru cel mai bun jucător şi antrenor vor fi prezenţi.

"După o serie de discuţii cu autorităţile elene", UEFA a decis să organizeze pe malurile lacului Leman tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor (1 octombrie) şi grupele Europa League (2 octombrie). În mod excepţional, nu vor asista nici reprezentanţi ai cluburilor, nici ziarişti, fiind admişi doar cei care au fost desemnaţi cei mai buni jucători şi antrenori ai sezonului 2019-2020.

"Deşi eficacitatea autorităţilor elene în gestionarea pandemiei de Covid-19 este recunoscută de toate părţile, şi ele împărtăşesc opinia că sănătatea publică trebuie să rămână prioritatea absolută", a explicat UEFA într-un comunicat.

"În actualele împrejurări, ar fi imposibilă organizarea unui eveniment de asemenea anvergură şi primirea unor invitaţi la Atena fără a încălca restricţiile şi cerinţele în vigoare", a adăugat UEFA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.