Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu a ales: O refuză pe Elena Udrea și se duce la Fundația Mișcarea Populară

Traian Băsescu anunța, înainte de a-și încheia mandatul de președinte, că în prima zi în care nu va mai fi la Cotroceni, se va înscris în PMP. Au trecut 7 zile, iar fostul președinte nu a făcut pasul spre PMP așa cum îi ceruse Elena Udrea, ci dimpotrivă.

Băsescu s-a înțeles cu Cristian Diaconescu, iar acesta l-a invitat să se înscrie în Fundația Mișcarea Populară. Asta, pentru ca imaginea lui Băsescu să rămână aceeași ca până acum.

”Nu știu și nu e important de ce nu s-a înscris Băsescu în partid. Nu e nicio competiție între Fundație și Partid.”, a declarat Cristian Diaconescu, președintele Fundației Mișcare Populară, la B1 TV.

Însă, Băsescu e dat de gol de oamenii din PMP. Adrian Rădulescu, fostul său consilier și acum membru al PMP, a anunțat că președintele a ales. Va merge la Fundație, dar va colabora cu Partidul. Rădulescu a făcut și o gafă: va împărți și capra și varza, făcând o analogie nefericită între președinții Fundației și ai Partidului.

”Dacă vrea să fie liber, se înscrie în Fundație. Eu mai degrabă îl văd în Fundație decât la Partid. Dacă ar alege Partidul, ar coborî prea mult. E o decizie excelentă de a merge la Fundație. Președintele va colabora cu Partidul. Așa, va împărți și capra și varza.”, a spus Rădulescu la B1 tv.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.