Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu anunță noi DEZVĂLUIRI despre Kovesi: Vor urma AUTODENUNȚURI, am informații

www.luju.ro
basescu kovesi

Laura Codruța Kovesi e ținta numărul 1 a celor puși sub acuzare de DNA! Deputatul Sebastian Ghiţă s-a prezentat marţi la sediul Parchetului General, susţinând că a depus un autodenunţ în care arată că el şi mai mulţi demnitari ai statului român au falsificat şi măsluit raportul tehnic de expertiză prin care s-a stabilit că procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, nu a plagiat în teza de doctorat. Fostul președinte Traian Băsescu anunță noi dezvăluiri. El spune că e în posesia unor informații despre Kovesi și așteaptă noi denunțuri, pe tipul celui depus de Sebastian Ghiță.

”Dacă aveam informaţiile astea, nu mai acceptam niciodată să o pun la DNA. Am mai aflat şi altele, dar nu am probe. Au lăsat să se întâmple înscenarea cu fratele meu. Au lăsat să se întâmple filmarea de la Paris. Acum am confirmarea că dincolo de interesele statului, ei lucrau şi pentru interese private. Au vrut să o facă pe doamna Kovesi profesor la SNSPA, dar şi pe soţia domnului Coldea. Eu nu mi-am angajat rude în mandatul meu, ei şi-au făcut o cloacă acolo.

Citește și: N-ai mai văzut așa miri! Mireasa, ca mireasa, dar mirele… / FOTO

Eu am aflat, în ultima perioadă, mai multe despre Kovesi. Aștept să mi se confirme, așa cum a fost cea cu Sebastian Ghiță. Poate vor fi mai multe autodenunțuri.”, a declarat Traian Băsescu la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.