Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, APEL către BĂSIȘTI: Veniți toți la vot! Dacă nu vreți să vină stânga la putere, avem nevoie de un PMP de 9-10%

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, face un apel cu o săptămână înainte de vot către ”toți băsiștii” din România. În condițiile în care pericolul infectării cu COVID-19 îi va ține pe mulți în case, fostul președinte le spune că dacă nu vin la vot și PMP să ia un scor consistent atunci pericolul ca PSD să revină în forță la putere este unul foarte mare.

Vezi și: Ludovic Orban admite că PNL ar putea pierde premierul

Asta în condițiile în care în interiorul PNL se vorbește tot mai intens de un scor de 2-3 procente sub pragul psihic de 30 la sută și posibilitatea ca PSD să treacă bine de 30% în condițiile nemulțumirii tot mai acute a populației cu privire la felul în care PNL și Klaus Iohannis au gestionat și gestionează Criza COVID-19 și criza economică care a venit la pachet.

,,Activul PMP și simpatizanții PMP au obligația să-i invite, să-i roage, să meargă la vot pe toți cei pe care-i cunosc. Dacă nu vreți să vină stânga la putere, avem nevoie de un PMP de 9-10%”, a spus Traian Băsescu într-un interviu la PMP TV într-un dialog cu Robert Turcescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.