Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, atac acid la adresa PSD: 'Nu are lider, Ciolacu abia leagă două vorbe'. Ce spune despre Guvernul Orban

Europarlamentarul Traian Băsescu a declarat duminică seară, la B1 Tv, că PSD nu are în momentul actual un lider, criticându-l acid pe Marcel Ciolacu.

„Nu au lider. Uitaţi-vă la Ciolacu, abia îngăimă două vorbe. Cred că nu o atrage nici pe soţia dânsului să se înscrie în PSD, la cum promovează PSD-ul”, a explicat fostul şef al statului, adăugând că PSD este totuși un partid „foarte greu” în Opoziție.
Atunci când moderatorul a spus că soţia lui Marcel Ciolacu nu a fost de acord ca el să fie preşedintele Camerei Deputaţilor, Băsescu a spus răzând: „Un om înţelept, soţia îl ştie mai bine  decât se ştie el”.

Reacția chirurgului Mircea Beuran după ce pacienta care a luat foc la Floreasca a murit: 'Biologic nu a rezistat'

Fostul președinte a lăudat, în schimb, Guvernul Orban, spunând că este mai bun comparativ cu Guvernul Dăncilă, dând exemplu doi miniștri buni - ministrul Muncii și ministrul Finanțelor.

„Are oameni cu mult mai multă substanță decât cei pe care i-a avut Guvernul Dăncilă. Mă uitam la dna ministru al Muncii. Spre deosebire de Budăi, care e absolvent de Spiru Haret - „eu le știu pe toate”, știți, Spiru Haret, acolo chiar le știi pe toate. Când te uiți la Ministerul Muncii radiografia este cea pe care ne-a făcut-o dna ministru. De la țâfnă până la a ști meserie e cale lungă, dar imaginea e ușor de câștigat de țâfnos în raport cu un meseriaș decent, cum este ministrul Muncii. Cred că este cel mai bun ministru pe care îl are cabinetul Orban. (...) Se pare că și Cîțu și-a mai revenit. L-am auzit, în sfârșit, cu un mesaj de ministru de Finanțe care spune controlăm lucrurile, știm ce avem de făcut, ne vom respecta obligațiile care ne revin prin lege. În sfârșit, am auzit pe Cîțu vorbind ca un ministru de Finanțe”, a spus Băsescu.

Tot Băsescu a spus că Raluca Turcan are o „funcție inutilă”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.