Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, atacat de unde nu se aștepta: Are o poziție lașă, nu înțelege situația

basescu

Traian Băsescu rămâne jucător și după mandatele de președinte! Băsescu s-a implicat în politica internă, dar analizează atent și ce se întâmplă în Moldova. Sfaturile sale sunt atent citite peste Prut, însă foarte mulți critici se reped să-l atace, spre surprinderea lui Băsescu, cel care a declarat că e gata să-și ia cetățenia moldoveană. Este și cazul directorului Institutului de Politici Publice, Arcadie Barbăroșie.

„Domului Băsescu i-aș putea spune că există zicala: „Oricât ai spune cuvântul halva nu ți se face dulce-n gură”, așa că oricât ai spune că ești proeuropean, trebuie să demonstrezi prin fapte”, a menționat acesta în contextul declarației făcute anterior de fostul președinte al României, precum că nu înțelege de ce se protestează la Chișinău, odată ce există un Guvern învestit.

Citește și: Cea mai scumpă cheie de mașină din lume: Un sfert de milion de dolari / VIDEO

Referitor la soluțiile pe care le-a propus Băsescu pentru Republica Moldova, Arcadie Barbăroșie susține că acestea nu ar fi decât niște obiective strategice: „Acestea sunt obiective strategice posibil de realizat, nu soluții. Să îl susținem în continuare pe Plahotniuc și pe clanul lui fiindcă se declară proeuropeni, că asta vrea Băsescu. Eu cred că ceea ce spune el este o poziție lașă, pentru că nu deschide ochii la realitatea existentă aici. Sunt alți analiști politici în România care înțeleg mai bine situația decât domnul Băsescu”, a conchis acesta.

Directorul IPP a mai adăugat: „Nu vreau să-l critic, dar domnul Băsescu nu realizează în ce măsură ne paște pericolul corupției și a captivității instituțiilor”, informează UNIMEDIA.

Citește și: Primul oraș în care e interzisă folosirea telefoanelor mobile, laptopurilor, tabletelor și a internetului wireless

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.