Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, avertisment DUR pentru Iohannis înaintea turului 2: 'Nu e de joacă! Nu ai voie să-ți asumi nicio urmă de risc'

Traian Băsescu a declarat, pentru B1 TV, că nu este deloc surprins de faptul că Viorica Dăncilă a ajuns în turul doi al prezidențialelor. În opinia sa, Klaus Iohannis trebuie să se asigure că primarii PSD din mediul rural nu se vor activa pe 24 noiembrie pentru a o susține pe Dăncilă.

Ludovic Orban împlinește MARELE VIS al lui Rareș Bogdan: Miercuri va ploua cu DEMITERI

„Nu considerați un eveniment că Dăncilă a intrat în turul doi. Eu am avut convingerea că Dăncilă intră în turul doi. PSD este un colos organizatoric. Dacă s-au dus numai membrii și tot au făcut un scor bun, darămite dacă și-au mai luat și familiile.

La PSD problema în primul tur e că nu s-au mobilizat primarii din rural, dar s-ar putea, încurajați de faptul că a intrat în turul doi cu un scor nesperat, să iasă primarii PSD să se activeze. Nu e de joacă!

Eu am spus că Iohannis va câștiga 70-30, dar când e vorba de candidatura la președinția României nu ai voie să-ți asumi nicio urmă de risc. Cred că o confruntare îi liniștește din nou pe primarii PSD în a se activa în mediul rural în turul doi”, a declarat Traian Băsescu, pentru B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.