Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, baie de mulțime în Republica Moldova: Fostul președinte al țării, întâmpinat cu entuziasm și muzică patriotică la Nisporeni - VIDEO

www.deschide.md
Băsescu Nisporeni

Traian Băsescu are parte de o primire entuziastă la Nisporeni, acolo unde azi are programată o întâlnire cu cetățenii orașului. Sala Centrului de Cultură Luceafărul din localitate este arhiplină, muzica patriotică ținând prim-planul debutului manifestării.

Peste 1000 de români din Nisporeni, Republica Moldova, au venit la întâlnire lui Traian Băsescu cu cetățenii din acest raion.
Traian Basescu si-a infiintat un partid politic în Republica Moldova, Partidul Unitatii Nationale, care va candida la alegerile parlamentare de anul acesta. Fostul președinte al țării și-a început turneul de promovare a proiectului său: Unirea Republicii Moldova cu România.

"Începe campania electorală îndată. Să-i credeți pe aceia care vă vor spune că "ne vom bate pentru unirea României cu Republica Moldova”. Nu este ceva ce să se întâmple împotriva voinței poporului român.

Dacă Parlamentul de la București și Parlamentul de la Chișinău ar vota unirea, nu s-ar opune nimeni.", a declarat Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.