Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu dă cărțile pe față: De ce s-a făcut, de fapt, alianța dintre Dacian Cioloș și USR

Inquam Photos / George Calin
Dacian Ciolos si Dan Barna Alianta

Traian Băsescu a comentat şi alianţa dintre USR şi PLUS, spunând că USR a primit instrucţiuni să primească partidul cumpărat de Dacian Cioloş.

“Dar între timp uite ce a făcut şi el (Dacian Cioloş n.r.), a cumpărat un partid, aşa ceva nu am crezut că poate să facă un om care se respectă, un om politic care se respectă. A cumpărat un partid şi a doua zi a găsit nişe fraieri cu care să spună, am şi eu un partid şi negociez, sunt cap de listă. E greu de imaginat aşa ceva. Asta nu este, dacă cineva vrea să mă convingă că USR-iştii sunt atât de fraieri încât au acceptat să discute cu unul care cumpăra un partid (...) au dat acestui partid cumpărat prima şansă în opţiunile electorale (...).

Dacă cineva vrea să convingă și nu a fost o influență politică de undeva. USR a primit instrucțiuni să primească partidul proaspăt cumpărat de Cioloș. E cel mai mare ridicol pe care l-am văzut pânâ acum în politica de alianţe din România de la Revoluţie până acum, nu am crezut că se va întâmpla aşa ceva. El a cumpărat un partid ca si cum ai cumpăra de la talcioc partidele. Și pe urmă te așezi la discuții cu USR, care așa cum e el, a trecut prin niște alegeri.”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

Citește și: Umilință totală pentru Mircea Badea! Marian Godină râde de Mircea Badea, după ce vedeta Antena 3 a fost bătută în mall .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.