Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, 'desfiinţat' de Alina Gorghiu: Dezvăluiri incredibile despre trecutul şefului PMP

basescu lacrimi

Se pare că o alianţă între PNL şi PMP după alegerile de duminică este imposibilă. Şefa PNL, Alina Gorghiu l-a făcut praf în direct pe actualul preţedinte al PMP, Traian Băsescu. Gorghiu spune că Băsescu 'a jucat' pentru Victor Ponta la alegerile prezidenţiale din 2014 şi că Partidul Mişcarea Populară nu va intra în parlament chiar din cauza şefului formaţiunii.

Citeşte şi: Traian Băsescu și-a bătut joc de ambasadorul SUA: 'E o ruşine'

"Traian Băsescu însuşi e o festă. PMP era mai salubru fără Băsescu la conducerea lui. Din cauza lui Traian Băsescu, PMP nu are nicio şansă să ajungă partid parlamentar. Nu mai spun nimic de el pentru că doar aşa îl creştem. în 2014, Băsescu nu a jucat cu dreapta. A fost alături de Ponta. A făcut, în 2016, majorităţi cu PSD peste tot după locale. E un cartel alături şi de Tăriceanu. E bine că sunt acolo. Îi leagă multe frustrări.", a tunat Gorghiu la B1TV, la emisiunea lui Silviu Mănăstire.

Citeşte şi: Contre dure între Traian Băsescu şi Sebastian Ghiţă: Ce și-au strigat la România TV

Şefa PNL a tunat şi la adresa liderilor PSD, Liviu Dragnea şi Victor Ponta. "Domnul Ponta e istorie acum la PSD. Liviu Dragnea vrea să fie premier. Ponta e premier la pru şi atât.", a mai spus Gorghiu care a făcut dezvăluiri şi despre ALDE. "Este exclus să facem alianţă cu PSD. PNL a fost scos de la guvernare de către PSD. Sunt oameni din ALDE care candidează şi zâmbesc la ideea unei majorităţi cu PNL. Nu intrăm cu orice preţ la guvernare", a mai spus Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.