Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, despre anchetele privind protestul: Se urmărește un joc. De ce nu preia Parchetul General dosarele? Are dreptul prin lege

romaniatv.net
traian basescu nervos

Traian Băsescu, fost președinte al României, susține, referitor la anchetele privind protestul din 10 august, că legea permite Parchetului General să le preia, menționând că se urmărește un joc. Referitor la desecretizarea unor documente, fostul șef de stat este de părere că Jandarmeria ar putea preda actele neclasificate.

Citește și Carmen Dan lansează un nou ATAC la adresa procurorilor: Dacă PG face spectacol cu acest dosar, ce fac celelalte două parchete?

"Convingerea mea e ca nu vor scapa neanchetati huliganii. Avand in vedere ca e un caz atat de important pentru toti romanii sa stim ce s-a intamplat acolo, ma intreb de ce avem cazul dispersat in trei entitati? PG are dreptul prin lege sa preia de la structurile inferioare orice investigatie. De ce nu le preia? Arata ca se urmareste un joc. (..) Vad ca se da toata lumea cu capul de pereti cu secretul operatiunii, Or fi militarii cu secret, dar nu e un secret cate rachete avem la Deveselu, cate Patriot achizitionam. Cred ca Jandarmeria poate sa trimita direct desecretizate documentele. Nu se poate face apararea nimanui cu documente secrete, iar avocatii nu au acces", a declarat Traian Băsescu la România Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.