Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan lansează un nou ATAC la adresa procurorilor: Dacă PG face spectacol cu acest dosar, ce fac celelalte două parchete?

Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, sâmbătă, că anchetele privind protestul din 10 august nu sunt gestionate într-un mod echilibrat, acuzând procurorii că se axează doar pe ancheta privind intervenția jandarmilor, cercetările în cauza în care sunt căutați participanții la protst agresivi și în cea de la DIICOT, privind o posibilă lovitură de stat, trenează.

"Nu mai cred in coincidente si sa iau in considerare un mod nu tocmai echilibrat de a gestiona aceasta ancheta. (..) Noi, dar si o mare parte a opiniei publice ,am vrea sa constatam ca ancheta se desfasoara in mod echilibrat si fata de jandarmii care au gresit dar si de cei care au generat acele violente. Pe agresori nu vrea nimeni sa-i ancheteze. Vorbim despre 3 dosare mari referitoare la acele evenimente, cel de la Parchetul General în care sunt cercetați doar jandarmii și conducerea Jandarmeriei, cel de la PJS1, unde avem peste 160 de sesizări ale jandarmilor și cel de la DIICOT care privește posibiliatea caracterului organizat al acelui protest. Daca Parchetul General lucrează, face spectacol privind acest dosar, ce se intamplă cu celalalte 2? E e evidenta o diferenta de interes privind dosarul care ii priveste pe jandarmi si pe civili. (..)S-a comunicat ca procurorii analizeaza imaginile video de la miting. Oare nu aceleasi imagini le-au analizat si procurorii militari care i-au pus sub invinuire pe sefii jandarmeriei? Vorbeam de ordin pe unitate. Imi asum ce spun", a declarat Carmen Dan la România Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.