Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu detonează BOMBA: Sorin Grindeanu va fi REFUZAT! Care sunt MOTIVELE

inquamphotos.com / Octav Ganea
traian basescu

Traian Băsescu anunță că președintele Klaus Iohannis va refuza, în opinia sa, și a doua propunere a PSD pentru funcția de premier. Sorin Grindeanu e acuzat că ar fi ”omul SRI”, iar Liviu Dragnea a cedat pentru a da un guvern României.

”Dacă vrea un proces de ”de-SRI-zare” a guvernului îi va fi foarte greu să accepte această propunere.Eu în locul preşedintelui aş lua ordinele emise de domnul Grindeanu, cât a fost ministrul Comunicaţiilor, să vedem dacă are legătură cu facilităţi create pentru instituţii de tip SRI sau alte instituţii. Eu am spus înainte să-mi termin mandatul, pentru că am simţit lucrurile acestea: structurile de informaţii au devenit impregnate în toate instituţiile statului. Trebuie pus capăt acestei extinderi a influenţei instituţiilor de informaţii, iar politicul să-şi facă treaba. Trebuie pus capăt extinderii serviciilor. Suntem în fața unei nominalizări care lasă suspiciuni serioase.

Citește și: BOMBĂ Ăsta e motivul pentru care Klaus Iohannis a refuzat-o pe Sevil Shhaideh?

Nu înțeleg de ce Grindeanu a simțit nevoia să facă cursuri la Academia Națională de Informații. Aia nu e școală de maici. Dragnea a cedat după o propunere absolut neinspirată, acum vrea să dea satisfacție. ”Bine, mă, vă pun omul, acum lăsați-mă să fac guvern!”. Nominalizarea actuală e nepotrivită, din nou. Îmi e greu să mă pun în pielea lui. Trebuie pus capăt acestui mod de acționa în statul român.
Prima nominalizare a fost o prostie crasă, a doua e o eroare politică. Ea poate fi rezolvată cu ajutorul președintelui. Dragnea a trimis o propunere pe care serviciile secrete o vor.”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.