Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu devoalează PLANUL SECRET al lui Liviu Dragnea: Ce stă în spatele MUTĂRII ÎN FORȚĂ în care e implicat și SPP

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Liviu Dragnea PSD

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că renunță la paza SPP, după ce Liviu Dragnea a declarat că șeful Serviciului, Lucian Pahonțu, i-a propus lui Paul Stănescu șefia PSD. După Dăncilă, și alți miniștri au spus că nu vor să fie păziți de SPP. Traian Băsescu a devoalat care ar fi, de fapt, planul secret al lui Liviu Dragnea.

Conform fostului președinte al României, Dragnea vrea ca prin eliminarea SPP să știe tot ce fac miniștrii, unde se duc, cu cine se întâlnesc, ce vorbesc. Marți, la doar o zi de la depunerea jurământului, premierul Dăncilă a fost sub protecția celor din MAI.

Citește și: Coldea s-a ANGAJAT! Unde lucrează ACUM fostul prim-adjunct al SRI

”Prostie mai mare ca asta n-am văzut. Nu știu ce unitate de jandarmi își asumă să îi protejeze pe miniștri sau pe premier. Protecția nu înseamnă doar aghiotantul pe care îl ai lângă tine. SPP e singura instituție abilitată să facă așa ceva. Restul, niște amatori. SPP oferă protecție celor de la ONU. Dragnea a vrut să știe pe unde este prim-ministrul, pe unde sunt miniștrii, că se întâlneau fără să-i spună. L-a întrebat probabil pe Pahonțu și el n-a vrut să-i spună. Asta a generat nervozitatea excesivă a lui Dragnea. El crede că poate folosi structurile independente de Guvern în interesul nevoii sale de informație. Dragnea e psihopat! Crede că mereu îl lucrează cineva. De aici i se trage părerea că Pahonțu îl lucrează, că n-a vrut să-i spună unde sunt miniștrii. Dar cei de la SPP semnează că nu divulgă secrete. SPP are o structură cu care culege informații. Ofițerii SPP nu fac rapoarte despre ce fac demnitarii, ei spun doar dacă au fost incidente, în rest scriu că au ajuns dintr-un punct în altul. Eu, de a doua zi după ce am plecat de la Cotroceni, am încercat să sun la Pahonțu și nu mi-a mai răspuns.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Citește și: Înfrântă în ultimul act de la Australian Open, Simona Halep a dat lovitura pe plan financiar! Sumă COLOSALĂ câștigată din tenis .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.