Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu: 'Doi șmecheri care s-au denunțat unul pe altul'

inquamphotos.com / Octav Ganea
basescu parchetul general

Controversatul afacerist Horia Simu a dezvăluit că a fost șantajat de fostul consilier prezidențial din mandatul de președinte al lui Traian Băsescu, Daniel Moldoveanu, în afacerile cu despăgubirile de la ANRP. Traian Băsescu a făcut câteva precizări despre cei doi, marți seara, la B1 TV.

"N-am știu despre așa ceva și nici nu sunt convins de adevărurile vehiculate de anumiți oameni care sunt inculpați, beneficiari de mari fraude lăsați în libertate. Nu sunt așa convins, pe de o parte, dar pe altă parte hai să stabilim corect poziția domnului Moldoveanu. Nu a fost consilier prezidențial ci consilier de stat și a funcționat în interiorul departamentului de securitate națională condus de un consilier prezidențial.

Citește și: Shakira uimește din nou: Cu ce strălucește diva / VIDEO

Eu nu am terminat mandatul cu domnul Moldoveanu, la un moment dat l-am chemat și ne-am despărțit, din motive pe care nu le am de ce să le fac publice.

Deocamdată văd că domnul Moldoveanu nu are nicio problemă dar văd că a avut domnul Simu până a împânzit instituțiile statului cu spovedanii de astea, denunțuri. S-ar putea să fie doi șmecheri care s-au denunțat unul pe altul (nr. Moldoveanu și Simu)", a afirmat Traian Băsescu la B1 TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.