Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, după ce a văzut imaginile cu Dan Barna și Emerich Ienei: 'Îţi dădeam cu autograful în cap, dacă eram Emerich Ienei. Dăncilă intră în turul 2'

www.romaniatv.net
traian Băsescu

Europarlamentarul Traian Băsescu afirmă că preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, care şanse din ce în ce mai mari de a intra în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, în timp ce şansele preşedintelui USR, Dan Barna, scad. ”Dan Barna a stins lumina campaniei”, spune Băsescu.

”Dan Barna a stins lumina campaniei. Nu are detentă, nu porneşte în creştere. Eu sper să fie în creştere Paleologu. În momentul de faţă Dăncilă, după părerea mea, a cam recuperat diferenţa între ea şi partid şi urmează să urce deasupra lui. Deci, favorită la intrarea în turul doi este Dăncilă, care e pe trend de creştere. Mai e pe trend de creştere Paleologu. Dar, în mod cert, USR-ul a pierdut bătălia candidaturii, au un candidat care e pe descreştere”, a afirmat Traian Băsescu, vineri, la B1 TV.

Citește și: Teodorovici reacționează! ‘PSD e un partid puternic’

Acesta l-a ironizat pe liderul USR, Dan Barna, despre care spune că ”vorbeşte prostii de două ori pe zi”, criticând întâmplarea în care au fost implicaţi Dan Barna şi Emerich Ienei.

„Nu a avut pe niciunul care să spună «Bă, vezi că ăla e Emerich Ienei, antrenorul care a câştigat Cupa Campionilor Europeni», să întrebi dacă vrea un autograf? Păi îţi dădeam cu autograful în cap dacă eram Emerich Ienei”, a spus fostul şef al statului.

Citește și: Atenție! USR reacționează dur

Acesta a precizat că o eventuală ratare a învestirii Guvernului Ludovic Orban înainte de alegerile prezidenţiale ar fi în defavoarea actualului şef a statului, Klaus Iohannis.

”O eventuală ratare a învestirii lui Orban săptămâna viitoare, sau când o vrea PSD-ul, că ei deţin majoritatea încă şi în Birouri şi în Comisii, dacă se prelungeşte şi doamna Dăncilă se duce la vot de la Palatul Victoria, nu ştiu, zău, ce or să spună cei care au spus «a fost tare, a dat-o jos pe Dăncilă. Nu e în stare să-şi pună guvern» (preşedintele Klaus Iohannis – n.r.)”, a mai spus Traian Băsescu.

Citește și: Daniel Zamfir iese la rampă! ‘Sunt extrem de revoltat’

Băsescu spune, de asemenea, că în campania electorală candidaţii la Preşedinţie trebuie ”să nu coboare în mocirla internă” şi să se axeze pe politică externă, domeniu în care rolul şefului statului este unul foarte important.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.