Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu iese la rampă și avertizează: 'Avem livezi de portocali', făcând referire la controversatul procuror Mircea Negulescu

inquamphotos.com / Ciprian Petcut
traian basescu rade

Fostul președinte Traian Băsescu a comentat duminică, la România Tv, cazul procurorului Mircea Negulescu, zis și Portocală, dând totodată asigurări să sistemul parchetul are „livezi de portocali”.

„Este evident că sunt procurori care și-au făcut ținte din oameni politici, spre gloria personală. Nu mai vorbim de celebrul Negulescu, Portocală. Dar am spus de când mi-am terminat mandatul, avem încă mult de lucrat în justiție, iar pentru că l-am pomenit pe acest nefericit Portocală, vă asigur că sistemul parchetelor are, ca de altfel și printre judecători, livezi de portocali. Nu este un caz unic acest Portocală, alții sunt ceva mai inteligenți decât el și nu se lasă înregistrați. Dar sunt destui alți procurori care recurg la înscenări, care recurg la înscenări, arestări, pentru ca un martor să facă denunțuri mincinoasă. Deci, avem livezi de portocali, nu doar un Portocală.”, a declara Băsescu, care a adăugat că premierii sunt o țintă pentru șefa DNA, Kovesi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.