Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu 'ÎL DISTRUGE' pe Liviu Dragnea: Ce ar fi trebuit să facă Iohannis - 'Îi JUCAM ÎN PICIOARE, ÎI CĂLCAM PE CAP, ÎL FĂCEAM AFIŞ pe Dragnea'

basescu dragnea

Traian Băsescu s-a dezlănţuit pur şi siplu în direct la România TV. Fostul preşedinte a râs de prestaţia PNL de la consultările cu preşedintele, dar l-a 'distrus' pur şi simplu pe Liviu Dragnea şi a spus ce ar fi făcut el dacă mai era preşedinte. Şeful PMP i-a ridiculizat pur şi simplu pe cei din PSD şi pe Dragnea.

Citește și: Situație revoltătoare într-un spital din România: Pacienții plătesc taxă pentru a se uita la TV

"I-am sugerat preşedintelui să îi dea emoţiile necesare PSD. Nu a luat în considerare ce propuneri am avut eu. Nu ştiu de ce s-a grăbit atât de tare că văd că PSD nu se grăbeşte. Am avut un sentiment de frustrare când am văzut că PNL a mers cu stupizenia de alegeri anticipate. Eu îi jucam în picioare măcar vreo săptămână pe cei de la PSD, măcar îi călcam pe cap după ce şi-au schimbat trei Guverne. Cu să numeşti premier la PSD când nu ai şef la SIE? Îl făceam pe Dragnea afiş şi îi spuneam că nu ai premier până nu am şef la SIE. Ia de aici numele! Cum să te las fără să am director la SIE?

Suntem în 26 astăzi şi dânsul a nominalizat-o pe doamna Vasilica Dăncilă pe data de 16. Avem deja 10 zile şi până pe 29 mai avem zile. Deci nu ştiu de ce s-a grăbit atât de tare", a tunat Băsescu.

Citește și: Încă o lovitură grea de la Comisia Europeană: Pentru ce ar putea să sancționeze în instanță țara noastră

Fostul preşedinte îi transmite lui Iohannis că eventuala suspendare a acestuia nu ar avea nicio şansă. "Nu are nicio şansă suspendarea să treacă", spune actualul senator care îşi continuă lupta cu cei din PSD şi spune că sintagma statul paralel e o scornire.

Citește și: Anunț important făcut de ANRE: Schimbarea se va simți în facturile populației

"E o reuşită sintagmă jurnalistică, dar nu are cum să existe un stat paralel. Acestă expresie a fost lansată de PSD. Ei o visează. Pentru ei statul înseamnă Kiselleff. Ei fac şi desfac guverne acolo. Ei au substituit instituţiile cu partidul. Partidul e în cele ce sunt, în tot şi în toate ce râd la soare. Au comportament de partid comunist. Dragnea şi ai lui spun că statul e în Kiseleff, iar restul instituţiilor sunt paralele", spune şeful PMP, care o atacă şi pe Carmen Dan, titulara de la Interne.

Citește și: Probleme serioase pentru Mihai Gâdea: Cu ce este amenințat de ANAF și de ce

"Brăţările sunt ieftine. Carmen Dan e preocupată să ia bastoane pentru jandarmi. Eu îi transmit să ia brăţări", a încheiat Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.