Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu îl face praf pe Klaus Iohannis: 'Se încurajează abuzurile'

basescu iohannis

Decizia lui Klaus Iohannis de a nu invita demnitarii cu probleme penale la recepţia şi parada de 1 Decembrie l-a enervat şi pe fostul preşedinte, Traian Băsescu. De la acea recepţie ar putea lipsi foştul premier, Victor Ponta, şeful PSD, Liviu Dragnea sau şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Băsescu îl face praf pe Iohannis pentru această decizie.

Citeşte şi: Capii Bisericii Ortodoxe Române, la Moscova: Ce caută preoţii în Rusia

"Cânt eram eu preşedinte am cerut celor de la protocol să invite toţi membrii Parlamentului dacă nu erau reţinuţi sau arestaţi. E puţin exagerat şi dăm un semnal prost chiar de la vârful statului. Un om e penal când e condamnat definitiv. Să nu inventăm o categorie pe care codul penal nu o are. Se încurajează abuzurile. Nu e cea mai bună soluţie. ", a spus Băsescu la RTV.

Citește și: Ai văzut-o în Harry Potter, iar acum a jucat DEZBRĂCATĂ / VIDEO HOT

Fostul preşedinte a mai spus că a primit o invitaţie doar pentru el, dar că nu va merge singur la parada militară. Mai mult, Băsescu a şi glumit pe această temă. "Am primit invitaţie şi o să mă duc la recepţie. Am trei nepoţei care merg în picioare şi vor să vadă defilarea. Nu cred că cineva interzice cuiva să vină cu nepoţeii. Îmi arestează nepoţeii acum? Voi sta cu toţi cei trei. Dacă soţia are program care să-i permită să meargă la recepţie. Nu cred ca cineva interzice cuiva sa vina cu un copilas care vede defilarea de 1 Decembrie. Nu trebuie sa stau neaparat la tribuna oficiala. Pot sa vad defilarea cu ceilalti oameni, fara sa incurc tribuna oficiala. Voi sta unde pot sa stau cu nepoteii. Nu stiu daca ii pot stapani pe toti trei, dar macar cu Sofia ma duc, am fost si anul trecut", a mai spus Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.