Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu îl laudă pe Florin Cîțu, dar nu crede că va trece la vot: 'Nu va avea șansa de a forma o majoritate. Nu îl înțeleg pe președintele Iohannis'

Traian Băsescu are o părere foarte bună despre Florin Cîțu, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni specialiști în economie ai României, dar nu îi prevede o eventuală carieră la timona guvernului, după ce președintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier.

Băsescu a precizat că este destul de greu ca Florin Cîțu să creeze o majoritate în Parlament, iar cheia votului de învestitură este la PSD și că nu înțelege de ce Iohannis tot forțează organizarea de alegeri anticipate.

Citește și: Lovitură de teatru în privința românului diagnosticat cu coronavirus: ‘În momentul de față, e sănătos’/Ar putea fi lăsat la domiciliu

”Dacă președintele a urmărit să aibă ca premier un economist de marcă, i-a ieșit. Dacă a vrut să pună un premier care să facă o majoritate, cred că a greșit. Îi va fi aproape imposibil să facă o înțelegere cu partidele pentru a crea o majoritate. PSD nu vrea să creeze condiții de anticipate și s-ar putea să îl voteze. Senatorul Cîțu i-a tocat mărunt. Cîțu nu va avea șansa de a forma o majoritate. Nu îl înțeleg pe președintele Iohannis de ce continuă jocul cu anticipatele, pentru că nu mai e timp. Nu văd logica de a forța anticipatele și este și prea puțin constituțional să pui cu rea voință un premier.”, a spus Traian Băsescu, la Digi 24.

Citește și: Omul Olguței Vasilescu răstoarnă ‘performanța istorică’ anunțată de Florin Cîțu: ‘Așa e în toată Europa’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.