Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu intră la rupere în scandalul pozelor Ponta-Dragnea: 'Interesant ar fi să ne spună ce făceau la întâlnirile săptămânale de la sediile SRI'

PMP
Basescu

Traian Băsescu a comentat în emisiunea „Dosar de Politician” fotografiile făcute acum publice de Victor Ponta, în care se arată apropierea dintre Liviu Dragnea şi cei pe care îi numeşte duşmanii săi din "statul paralel".

Fostul preşedinte a precizat că acestea sunt imagini de la evenimente, dar mai interesant ar fi să spună public ce discutau liderii politici la întâlnirile ce aveau loc de 2 ori pe săptămână la sediile SRI.

Codrin Ştefănescu, anunţ sumbru pentru Opoziţie: Cinci parlamentari PNL pleacă la PSD şi ALDE

"Aceste fotografii clar la niste evenimente, ba o zi, ba alta. Foarte interesant ar fi dacă ne-ar spune, dar acolo cu certitudine nu mai are Victor Ponta fotografii la acele întâlniri care se produceau de două ori pe săptămână, aşa cum ne spunea Sebastian Ghiţă, şi nu a fost contestat de nimeni. La acestea participau George Maior, Coldea, Dragnea, Ponta, Dîncu, Kovesi. Alea sunt importante. Sebastian Ghiţă a declarat că se întâlneau de 2 ori pe săptămână la K2, T14. Alea sunt importante. Astea sunt de la nişte evenimente şi, sigur, sunt de discutat doar aspectele morale că nu e nimic ilegal", a comentat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a precizat că cel mai probabil la aceste întâlniri se pregătea strategia de după terminarea mandatului să de preşedinte.

„Au pregătit preluarea şi rămânea pe funcţii, asta au pregătit din 2012 până la terminarea mandatului", a afirmat Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.