Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, la B1 TV: 'Nu-mi dați testul ăsta, mă faceți de râs'

basescu_40401800_25688300

Traian Băsescu a avut un moment neobișnuit, marți seara, la B! TV. Întrebat dacă știe numele miniștrilor din guvernul condus se Sorin Grindeanu, fostul președinte a recunoscut că e un test la care se face de râs.

"Nu îmi dați testul ăsta că nu știu numele miniștrilor. Mă faceți de râs. Nu știu guvernul României. O știu pe Olguța la Muncă, pe Grindeanu, pe doamna Sevil și cam atât, și pe ministrul Finanțelor pentru că îl știu de pe când era director la Navrom Galați.

Citește și: Shakira uimește din nou: Cu ce strălucește diva / VIDEO

Mi se pare că s-au amăgit toți că a guverna înseamnă a anunța că mărim salarii, că mărim nu știu, ori nu asta înseamnă a guverna. Pe de altă parte, acest guvern mi se pare mai instabil decât guvernul tehnocrat: dispute în interiorul PSD, Ponta și din cei din spatele lui cu Dragnea, dincolo Tăriceanu cu Constantin la ALDE. E ceva așa neclar, nu îi înțeleg.

Realitatea este că au fost incapabili să gestioneze succesul electoral. În loc să avem un guvern care vine o dată pe săptămâna un premier cu miniștrii lângă el și facem asta- facem asta, nu aflăm nimic, ne ducem la fonduri europene și nu au făcut nimic mai mult ca guvernul tehnocrat", a afirmat Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.