Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, o nouă ieșire violentă: 'Biată conservă moscovită, chiar nu ai ruşine? Ai uitat când, consultant plătit fiind...'

www.inpolitics.ro
Băsescu bani

Traian Băsescu are o nouă ieșire violentă, în limbaj! De data aceasta, victima fostului președinte al României este Dan Dungaciu, director al Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale al Academiei Române. Conform lui Băsescu, Dungaciu este ”o biată conservă moscovită”, pentru că într-o analiză prezentată în presa din Republica Moldova a spus că Partidul Unităţii Naţionale (PUN), al cărui preşedinte de onoare este Băsescu, este un „partid marionetă” inventat de Plahotniuc pentru a rupe voturile unioniştilor și că cele peste 150 de consilii locale care, în frunte cu primarii lor, au adoptat hotărâri de Unire simbolice, reprezintă o manipulare.

Băsescu îl întreabă pe Dungaciu câți bani a primit pentru analiza pe care a trimis-o presei de peste Prut, considerându-se jignit de afirmațiile sale, pe care fostul președinte le cataloghează drept false. În plus, Băsescu îl acuză pe Dungaciu că a luat bani când oferea sfaturi prin care Mihai Ghimpu, fost președinte al Parlamentului de la Chișinău, a semnat desemnarea lui Vladimir Plahotniuc ca premier al Moldovei. Băsescu își încheie atacul cu o remarcă la ”stăpânii” lui Dunganciu: ”proprietari de televiziune cu guşe, care te televizează cu toate inepţiile pe care le debitezi ca analist politic, au mâncat bine din mâna lui Plahotniuc.”

Citește și: Lovitură de teatru! Soția lui Petre Roman, încurcată cu un cămătar! Cum s-a ajuns aici

”Dan Dungaciu, o biată conservă moscovită

Analistatul moscovit Dan Dungaciu face două afirmaţii în presa din Republica Moldova:

1. Partidul Unităţii Naţionale (PUN), al cărui preşedinte de onoare sunt, este un „partid marionetă” inventat de Plahotniuc pentru a rupe voturile unioniştilor.

2. Cele peste 150 de consilii locale care, în frunte cu primarii lor, au adoptat hotărâri de Unire simbolice, reprezintă o manipulare.

Citește și: Se întâmplă în România! Cine este femeia care poartă în buletin numele Miss America

Domnule analist moscovit Dungaciu, chiar nu ai ruşine?

În Republica Moldova, am creat Partidul Unităţii Naţionale (PUN), partid care are ca principal obiectiv promovarea curentului unionist pentru ca oamenii/ cetăţenii Republicii Moldova să înţeleagă că singura soluţie care le garantează şi securitatea şi perspectiva unui trai mai bun este Unirea cu România.

Şi ce să vezi?! În presa din Republica Moldova, apare analistul moscovit Dan Dungaciu, altfel împopoţonat cu titlul de profesor, dar şi cu funcţia de director al Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale al Academiei Române, care susţine, nici mai mult, nici mai puţin, că acest partid ar fi un partid marionetă inventat de Vlad Plahotniuc.

Citește și: Atenție! Se schimbă cardurile de sănătate! Cum puteți intra în posesia lor

Cunosc teoria. Este inventată de proruși pentru a descuraja funcţionarea oricărui partid curat şi unionist în Republica Moldova.

Dragă domnule Dan Dungaciu, nu ţi-a fost ruşine să faci astfel de afirmaţii ştiind că preşedintele de onoare al acestui partid este Traian Băsescu, fost preşedinte al României?!

Citește și: Simona Halep nervoasă! A ignorat jurnaliștii români după ce i s-a adresat o întrebare care a scos-o din minți

Mai mult decât atât, conserva moscovită Dan Dungaciu afirmă că toate cele peste 150 consilii locale, unde primarii şi consilierii au votat simbolic pentru Unirea cu România, ar reprezenta o manipulare.

Şi, ca să vorbesc pe înţelesul tău, ”dragă” conservă moscovită, te-aş întreba cât a costat analiza ta transmisă presei din Republica Moldova prin care jigneşti un fost preşedinte al României, umileşti sute de mii de uninonisti din Republica Moldova, jigneşti peste 150 de consilii locale, multe ONG-uri unioniste conduse şi formate din tineri şi desconsideri o muncă uriaşă a câtorva politicieni din România şi din Republica Moldova pentru ca, mai devreme sau mai târziu, efectele ticălosului Pact Ribbentrop-Molotov să fie anulate prin întregirea ţării.

Citește și: Incredibil! O cunoscută țară europeană își schimbă numele!

PS – Numai pentru Dungaciu: cum vă activaţi voi, conservele muscovite, în campanii electorale… sau ai uitat când, consultant plătit fiind pentru Ghimpu, la 13 ianuarie 2016, l-ai convins să semneze scrisoarea adesată Preşedintelui Moldovei în care cereaţi desemnarea lui Plahotniuc în funcţia de prim-ministru?

Şi încă ceva, Dungaciule: eu nu-l cunosc pe Plahotniuc, dar stăpânii tăi, proprietari de televiziune cu guşe, care te televizează cu toate inepţiile pe care le debitezi ca analist politic, au mâncat bine din mâna lui Plahotniuc. Ce zici?”, e mesajul lui Băsescu.

Citește și: EXCLUSIV! Dragnea vrea remaniere cât mai repede! Ce miniștrii surpriză sunt vizați .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.