Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu pariază pe Laura Codruţa Kovesi la prezidențiale: Aduceţi-vă aminte conferinţele de presă în care ne păcălea pe toţi. Are veleităţi de politician

www.luju.ro
basescu kovesi

Traian Băsescu susţine că Laura Codruţa Kovesi are veleităţi de politician şi că ar fi foarte convingătoare, dacă ar alege o carieră politică. Invitat la TVR, fostul preşedinte al României a recunoscut că fostul şef al DNA ar fi un prezidenţiabil cu şanse reale.

Citește și: Traian Băsescu dă alarma: O știre bombă de pe surse!

''Codruţa Kovesi ar fi un om de talent. Aduceţi-vă aminte conferinţele de presă în care ne păcălea pe toţi. Are veleităţi de politician. Adică e convingătoare şi ştiţi de ce e convingătoare, pentru că ea este convinsă de ceea ce spune. Dar gândiţi-vă ce nivel de încredere era în Kovesi în timpul când era spectaculul din faţa DNA-ului, cu cătuşe ...se bucurau oamenii ca la Dragnea, dar după ce au apărut falsurile de la Ploieşti, situaţiile încă nu foarte bine aprofundate de la Braşov, situaţia de la Oradea unde procurorii puneau la cale cum sa-i pună pe judecători sub control, a apărut Inspectia Judiciară care spunea, la DNA au fost stocate peste 3.000 de dosare împotriva magistraţilor, nerezolvate, ca să fie mijloc de şantaj, să urmeze propunerea DNA-ului şi nu să judece judecătorii corect, ei toate astea au diminuat din încredere din simpatie, pentru că, sigur, românului îi place sângele, dar să fie totuşi un sânge justificat. Deci, părerea mea este că nu va candida, la cum o ştiu'', a conchis Traian Băsescu.

Citește și: Moise Guran îl pune la zid pe Klaus Iohannis:’Acest guvern trebuie să plece, dacă ești serios’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.