Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu, replică EXPLOZIVĂ pentru un membru al CNA: Vai de capul tău! Acționezi la comanda stăpânilor politici

romaniatv.net
traian basescu nervos

Membru al Consiliului Național al Audiovizualului, Radu Herjeu, susține că a-l auzi pe Băsescu vorbind despre jurnaliști plătiți e ca și cum ai auzi o matroană care se plânge de prostituție exacerbată. În replică, fostul președinte arată că Herjeu vorbește la ordinul stăpânilor politici, în speranța că-l vor susține pentru un nou mandat.

Citește și: Victor Ponta lansează acuzații INCENDIARE: Dragnea și Vâlcov vor ajunge la închisoare

”Salut neutralitatea CNA – Radu Herjeu
Radu Herjeu, ajuns pe criterii politice membru CNA, reacţionează în stilul specific celor lipsiţi de argumente dar şi de inteligenţă : JIGNEŞTE . 
Se vrea o replică la postarea mea din 31.12.2018 legată de unii din mercenarii PSD sau ai puşcăriaşului Voiculescu deghizaţi în analişti, jurnalişti sau sociologi independenţi, fie că ei se numesc Bogdan Chireac, Doru Buşcu, Marius Ghilezan, respectiv Gâdea, Badea, Zamfir Ursu,Radu Tudor.
Chiar şi Radu Herjeu poate pricepe că televiziunile de ştiri sunt invadate de mercenari plătiţi de partide . Sau cumva calitatea de demnitar, membru CNA, nu are nici o legătură cu corecta informare a telespectatorilor ?
Ce nu pricepe Radu Herjeu este faptul că oamenii politici pot susţine în dezbateri poziţii politice ale partidelor lor, ceea ce este corect, în timp ce analiştii care se dau independenţi dar în realitate sunt plătiţi prin contracte de către partide, nu fac altceva decât să înşele şi să manipuleze telespectatorii sub calitatea autodeclarată de analist, jurnalis sau sociolog independent . Aceştia din urmă sunt de fapt mercenarii presei, pe care agenţia de dezinformare Sputnic îi „soarbe din priviri” şi pe care Herjeu a simţit nevoia să-i apere, probabil la comanda stăpânilor politici . 
Herjeu crede probabil că funcţia lui nu are nici o legătură cu corecta informare a publicului . Sau cumva Herjeu lucrează pentru ca stăpânii politici să-i mai dea un mandat la CNA drept pentru care face, spune şi scrie tot ce i se cere ? 
Vai de capul tău Radu Herjeu !
PS - Acesta este un drept la replică .”, scrie Traian Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.