Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu s-a dezlănțuit la România TV: Fostul președinte a spus tot ce știe

basescu dragnea

Alegerile prezidenţiale din 2009 au devenit scandalul momentului. Finala dintre Traian Băsescu şi Mircea Geoană are ecouri şi acum. Acuzaţiile sunt extrem de dure. Acum a venit rândul lui Traian Băsescu să iasă la rampă. Actualul senator a făcut acuzaţii extrem de grave în direct la România TV.

"Putem spune că PSD, PNL şi PC au furat cam 2% din voturi pentru Geoană. Alegerile au fost fraudate în favoarea lui Geoană. Deci hoţul strigă hoţii. În secţiile de votare a fost un singur reprezentant al meu, al PDL, restul de cinci au fost ai coaliţiei. Dacă este ceva de anchetat cu privire la câştigătorul alegerilor, mai avem o singură soluţie. Să scoatem din arhive toate voturile şi să le renumărăm. Vă dau în scris că un milion de voturi ale mele s-au dus la Geoană. CCR nu s-a mai complicat şi a validat rezultatul alegerilor.", a tunat Băsescu.

Citește și: DESPĂRȚIRE-ȘOC între vedete: Janet Jackson s-a despărțit de soțul său, miliardarul qatarez Wissam al-Mana

Şi seria dezvăluirilor nu s-a oprit aici. "La acea vreme, Gabriel Oprea nu mai avea nicio funcţie. La momentul alegerilor prezidenţiale era un deputat independent. Nu avea niciun instrument constituţional în mână. De asta susţin că ancheta nu e a Parlamentului ci a Parchetului.", spune Băsescu.

Actualul senator râde de comisia parlamentară care ar trebui să fie cu Liviu Dragnea la şefie. Băsescu îi dă sfaturi ironice şefului PSD. "Comisia asta să ancheteze şi alegerile din 2004 că era şi Năstase nemulţumit. Să stabilească Dragnea cum să rânduiască mandatele de preşedinte, dar să vorbească cu Klaus Iohannis. Nu mai facem alegeri mai mulţi ani. Îl pun pe Adrian Năstase, Geoană îşi aşteptă rândul, apoi îşi termină şi Iohannis mandatul. Asta e o ironie.

Citește și: Victoria Beckham a început să-și vândă hainele în supermarketuri

Nici prin cap nu le trece să numere voturile. Ar fi un fiasco total. Ar mai găsi un milion furate. Vor să vadă cum au fost influenţate alegerile de instituţiile de forţă.

Știu precis că domnul Voicu prin relaţiile pe care le avea în justiţie a luat legătura cu judecătoare de la Curtea de Apel Bucureşti. Se făcuse o întâmpinare prin care să se stopeze validarea alegerilor de către CCR. În disperarea de a câştiga alegerile, PSD mergea şi pe această variantă. Şansa a fost ca domnul Voicu aflându-se în monitorizare s-a aflat acest lucru.", a mai spus Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.