Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu s-a ENERVAT, în direct, la B1 TV: 'Fie că îl cheamă Orcan sau cei de la RTV sau Antena 3, sunt lachei'

www.romaniatv.net
traian Băsescu

Afirmaţii grave ale fostului preşedinte, Traian Băsescu. Acesta a lansat o serie de jigniri grave la adresa jurnaliştilor care se plasează de o parte sau de cealaltă în privinţa legilor justiţiei. În direct pe B1 TV, Băsescu s-a dezlănţuit la adresa celor din presă.

Citește și: Primarul care a reușit să mobilizeze aproape tot orașul să vină să-și ia rămas bun de la Rege

"Fie că îl cheamă Orcan sau cei de la RTV sau Antena 3, sunt lachei de fiecare parte. Ei s-au pus în slujba acestui război între două puteri. Magistraţii vor să fie şefii politicului şi invers. Şi unii, şi alţii sunt de dispreţuit. Slujitorii din presă, lacheii să se oprească", a tunat Băsescu.

Citește și: Un cunoscut hipermarket se ÎNCHIDE! Proprietarii vor pune lacătul, DEFINITIV, pe magazin, în ianuarie 2018! Ce se va întâmpla cu angajații săi

Şi asta nu e tot. Actualul senator îi pune la zid atât pe politicieni, dar şi pe magistraţi. Acesta spune că războiul dintre cele două părţi va duce România într-o zonă marginală a Uniunii Europene. "Politicul vrea să echilibreze lucurile cu mijloace mai mult sau mai puţin corecte. Lacheii din Parlament înţeleg şi ei ce se întâmplă. E dezinformare de ambele părţi. Am văzut procurori care ne descriu că filmările nu sunt bune. E o manipulare incredibilă în bătălia dintre două tabere. În realitate, trebuiesc plesniţi şi unii, şi alţii.

Citește și: Euro și dolarul se CLATINĂ ușor în fața leului! Cursurile pieței de valutare de marți, 19 decembrie

Bătălia aceasta prăbuşeşte România. Nimeni nu vrea echilibru. O fac pentru puterea, banii lor şi poziţia lor socială. Nimeni nu trebuie să câştige bătălia asta. Cei din Justiţiei se cred dumnezeii României. Nu sunt mai puţin corupţi decât politicienii. Sunt la fel. Nu intru în detalii. Le pot da, la nevoie. Cele două puteri manipulează oameni care ies în stradă. Aruncă România într-o zonă marginală a UE", a mai spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.