Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu știe ce i se pregătește lui Liviu Dragnea: 'Nu ăsta e momentul debarcării, nu au pe cine să pună în loc'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose gesturi

Mai mulți lideri PSD, sub 30, au semnat o scrisoare, momentan secretă, prin care vor solicita, la viitorul CEX, demiterea lui Liviu Dragnea. Traian Băsescu a analizat, la TVR 1, situația din PSD, și știe ce o să i se întâmple lui Dragnea.

”Lui Dragnea i se apropie să sune ceasul, dar nu ăsta e momentul debarcării. Ăsta nu e guvernul PSD, e guvernul lui Dragnea. PSD nu are sentimentul că e la guvernare. E teleormanizarea guvernului. Totul are o limită.

Citește și: Este oficial! Actul a fost publicat în Monitorul Oficial – Cine primește mai mulți bani .

E o luptă teribilă pentru putere. Au simțit slăbiciunea și haita s-a năpustit. În politică lupta pentru putere e nemiloasă, mai ales în momentul în care tu, care ești în vârful puterii politice, nu simți să te dai la o parte.Eu am impresia că sunt destul de exagerate veștile cu scrisoarea, cu 30 de președinți de organizații... Au și ei un statut și nu cred că așa se poate face o debarcare la PSD

Dragnea nu e maxim epuizat, trece de hopul ăsta. Cei care vor să îl dea jos pe Dragnea nu sunt din statul paralel, ci e instinctul de politician. Numai că nu au pe cine să pună în loc.”, a spus Traian Băsescu.

Citește și: Acum s-a aflat! Cine avea cel mai mare salariu pe vremea lui Nicolae Ceaușescu – Fostul dictator nu a fost cel mai bine plătit om din România în perioada în care a condus țara .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.