Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu trage cu tunul: 'Orban, Vela, Tătaru și Arafat trebuie să plece! Trebuie altă echipa. Populația a fost umilită'

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Traian Băsescu a declarat că oamenii nu mai au încredere în actuala conducere, iar Marcel Vela, Raed Arafat, ministrul Sănătăţii şi premierul trebuie să plece.

"Una din marile probleme era că pe timpul stării de urgență s-a testat foarte putin. Faptul că s-au relaxat măsurile fără ca autoritățile să știe unde sunt focarele ne-a adus aici.

Au fost două lucruri care nu s-au respectat. În primul rând, măsurile din pandemie trebuiau sa se aplice cu respectarea drepturilor fundamentale. Am luat niste masuri sălbatice care au iritat populația. Al doilea lucru: prin comunicare, autorităţile trebuiau să-şi facă din populatie un partener.

Efectele pandemiei nu sunt controlate. Oamenii nu au incredere în actuala conducere. Trebuie altă echipă. Aceasta populatie a fost umilită de tratamentul primit.

Trebuie sa plece Vela, Arafat, ministrul Sănătăţii şi Premierul. Responsabilitatea operatiunii este a premierului.

Arafat a ratat toate operaţiunile de salvare. Decizie de relaxare a fost cea mai mare mizerie. Relaxare fără să stii cele ma mari focare", a spus Traian Băsescu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.