Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Băsescu vorbește despre ADEVĂRATA MIZĂ din dosarul lui Udrea: Ce va face Kovesi

basescu kovesi

Elena Udrea s-a ales cu un nou dosar penal și cu alte acuzații din partea DNA. Procurorii au cerut Camerei Deputaților încuviințarea urmăririi penale a fostului ministru Elena Udrea pentru două infracţiuni de instigare la luare de mită privind campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2009. Traian Băsescu vorbește despre adevărata miză, în opinia sa, a noilor acuzații. Conform fostului președinte, Laura Codruța Kovesi ar urma să dea stenograme din dosar, lăsând să se înțeleagă că Elena Udrea a fost înregistrată în acea perioadă.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul jafului lui Kim Kardashian: Ce detalii o dau de gol pe vedetă

”Adevarata miza

Trimiterea dosarului cu Elena Udrea la Camera Deputatilor, este pretextul perfect pentru Kovesi sa distribuie stenograme diviziei de propaganda, dand vina pe parlamentari, acum cand "sursa" cucuveaua mov a fost devoalata si compromisa.

Un circ cu stenograme si documente manipulatoare, de cancan, ar putea acoperi, macar temporar, scandalul plagiatului, al vizitelor la Ghita acasa si al cucuvelei mov!!!

Chiar si asa, Kovesi are obligatia sa clarifice suspiciunile care circula public la adresa ei!”, e mesajul lui Traian Băsescu.

Citește și: Ea e femeia care reprezintă România la Miss Earth 2016: Cu ce se ocupă tânăra de 24 de ani / FOTO

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor va discuta luni cererea procurorului general privind începerea urmăririi penale a Elenei Udrea, iar votul în plen va fi dat marţi, a decis Biroul permanent al forului legislativ.

Potrivit secretarului Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu, dosarul în cazul Udrea are 13 volume, cu o medie de 200 de file fiecare.

Procurorul general Augustin Lazăr a trimis Camerei Deputaţilor solicitarea DNA de începere a urmăririi penale a fostului ministru Elena Udrea pentru două infracţiuni de instigare la luare de mită privind campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2009.

Citește și: DEZVĂLUIRILE unei vedete despre Donald Trump: Unele nu aveau sutien, altele erau goale! Intra cum voia

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.