Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traian Berbeceanu, după ce Dacian Cioloș l-a lăsat fără funcția de prefect al Bucureștiului: 'Este o decizie politică. Plec din funcția asta cu fruntea sus'

Inquam Photos
Traian Berbeceanu

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri, că Traian Berbeceanu a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei. Însă, decizia nu i-a aparținut lui, ci lui Dacian Cioloș. Liderul PLUS a hotărât să își pună omul lui de încredere în funcția supremă din București.

În exclusivitate pentru Bugetul.ro, Traian Berbeceanu a oferit o primă reacție în acest sens.

Citește și: Ion Iliescu: ‘Situația în care se află țară necesita o comunicare mai deschisă între forțele politice și între cetățeni și factorii sociali’

„Este o decizie politică. Așa cum am fost numit, pot să fiu și eliberat”, a declarat, pentru Bugetul.ro, fostul șef al BCCO Alba.

Întrebat dacă este de părere că i s-a făcut o nedreptate, Traian Berbeceanu ne-a răspuns: „Nici vorbă! Consider că mi-am făcut datoria față de bucureșteni și că plec din funcția asta cu fruntea sus”.

Președintele PLUS Sector 6, Alin Stoica, va fi instalat în funcția de prefect al Capitalei, la solicitarea partidului condus de Dacian Cioloș.

Citește și: După cazul Onești, Dumitru Coarnă îi desființează pe șefii Poliției: ‘Sunt niște lași, niște incompetenți numiți politic, că așa vrea domnul Bode’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.