Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tramvaiul lui Moș Crăciun va circula prin București

mos craciun

Tramvaiul lui Moş Crăciun va circula duminică, în intervalul orar 12:00-15:00, pe traseul Depoul Victoriei, Bulevardul Iancu de Hunedoara, Şoseaua Ştefan cel Mare, Obor, Calea Moşilor, Piaţa Sfântul Gheorghe şi retur.

"Copiii care vor călători cu Tramvaiul lui Moş Crăciun vor fi întâmpinaţi într-un mod inedit de bătrânul Moş. Micuţii vor putea să îi spună Moşului cele mai frumoase poezii, în urma cărora vor fi răsplătiţi cu cadouri surpriză de la acesta şi de la spiriduşii săi. Nici cei mari nu vor fi uitaţi, aceştia vor putea asculta colinde cântate de corul angajaţilor STB SA", se arată într-un comunicat al STB SA, remis vineri AGERPRES.

"Tramvaiul lui Moş Crăciun" este un tramvai de epocă, modernizat în cadrul Uzinei de Reparaţii a STB SA, tip 3.16 - Rathgerber, fabricat în perioada 1966-1969, intrat în inventarul RATB  în anul 1999.

Tramvaiul are 40 de locuri pe scaune şi o capacitate totală de 151 călători. A circulat în Bucureşti până în anul 2002, după care a fost transformat în vagon tip restaurant, în cadrul Uzinei de Reparaţii a RATB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.