Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transfer de SENZAȚIE făcut de Victor Ponta la Pro România: A adus o vedetă care a pozat în Playboy și care a trecut pe la aproape toate partidele - FOTO

Inquam Photos / Octav Ganea
pro romania ponta

Corina Ungureanu, fosta mare campioană la gimnastică artistică, s-a înscris în Pro România, partidul lui Victor Ponta, motivându-şi decizia prin faptul că "niciun partid nu spune nimic despre sportul românesc" şi că a ales să vorbească şi să muncească "pentru domeniul cel mai iubit de români alături de Pro Romania". Corina Ungureanu a pozat în Playboy în 2000 - în România. Apoi, imaginile au ajuns în Japonia. În 2008, Corina a realizat un nou pictorial pentru Playboy. și a trecut pe la aproape toate partidele.

"De ce Pro România? Pentru că nici un partid nu spune nimic despre sportul românesc, despre problemele grave cu care ne confruntăm începând cu infrastructura (baze de antrenament), deblocarea posturilor pentru tehnicieni în sporturile prioritare pentru România, salarizarea antrenorilor şi personalului din cluburile sportive, bugetele mizerabile care se dau cluburilor sportive şi multe alte probleme care au dus la lipsa rezultatelor la nivel internaţional. Nimeni nu conştientizează rolul social şi economic al sportului. Am ales să vorbesc şi să muncesc eu pentru domeniul cel mai iubit de români şi am ales s-o fac alături de Pro România", scrie Corina Ungureanu pe Facebook, unde a postat o poză în care este alături de fostul ministru de Finanţe, Ioana Petrescu.

Citește și: Sorina Pintea, despre vaccinare! ‘Aşteptăm finalizarea acestor discuţii privind obligativitatea vaccinării şi aprobarea Legii vaccinării’

Fosta mare campioană spune totodată că şi-ar dori ca oamenii să-i respecte decizia.

"Mi-aş dori ca oamenii să-mi respecte această decizie şi să aibă încredere în mine. Am făcut rezultate pentru România ca sportivă, acum încerc şi ca antrenor, dar pot să pun umărul şi la construcţia unui plan pe termen lung pentru domeniul pe care îl iubim cu toţii! Vrem să mai auzim imnul României? Da! Atunci, la treabă cu capul sus că e mult de muncă!", concluzionează ea.

Citește și: Șoc total! Un cunoscut om de afaceri a fost reținut, după ce și-ar fi omorât bunica

Corina Ungureanu s-a născut la 29 august 1980 în Ploieşti, este o antrenoare şi o gimnastă de talie mondială, retrasă din activitatea competiţională. A fost membră a echipei de gimnastică artistică a României, a avut o activitate competiţională internaţională între 1993 şi 1999. A câştigat de două ori titlul mondial, în anul 1997, la Lausanne, şi în anul 1999, la Tianjin. Totodată, aceasta a luat două medalii de aur la Europene din 1998, de la Sankt Petersburg.

În iunie 2011, Corina Ungureanu s-a înscris în Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR). La 7 noiembrie 2011, a fost aleasă preşedintele departamentului de tineret şi sport a UNPR Prahova.

Citește și: Olguța Vasilescu intră la rupere! Cum a băgat bani în buzunarele românilor: Cele mai mari din ultimii 30 de ani

În februarie 2012, ea a devenit membru al PSD Ploieşti, de unde a demisionat în vara lui 2013, când şi-a anuntat intenţia de a candida ca independent la europarlamentare.

A fost candidat independent pentru Parlamentul European în 2014.

În iunie 2014 s-a înscris în PNL.

Citește și: Vești mari! Fostul șef ANAF, Sorin Blejnar este condamnat la închisoare cu executare .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.