Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transferul verii în fotbalul mare: Robert Lewandowski e la un pas să semneze cu Barcelona

www.digisport.ro
Lewandowski Bayern Munchen

Atacantul polonez Robert Lewandowski a informat conducerea clubului Bayern Munchen că vrea să plece şi nu îşi va prelungi contractul cu campioana Germaniei, a anunţat sâmbătă directorul sportiv Hasan Salihamidzic, citat de Reuters, relatează Agerpres.

"Am vorbit cu Lewa. În cadrul discuţiei m-a informat că nu vrea să accepte oferta noastră de prelungire a contractului şi ar dori să părăsească clubul", a declarat Salihamidzic pentru postul de televiziune Sky Germania. "A spus că vrea să facă altceva. Dar poziţia noastră este neschimbată. Faptul este că are un contract valabil până la 30 iunie 2023", a adăugat oficialul clubului bavarez.

Lewandowski, în vârstă de 33 ani, a sosit la Bayern în 2014, de la rivala Borussia Dortmund, iar de atunci a câştigat campionatul Germaniei în fiecare an, precum şi Liga Campionilor, în 2020, între alte trofee.

Site-ul german Sport1 a anunţat, tot în cursul zilei de sâmbătă, că agentul polonezului, Pini Zahavi a ajuns la un "acord verbal", cu responsabilii clubului FC Barcelona.

Conform cotidianului catalan Sport, Barca nu doreşte să ofere mai mult de 23 de milioane de euro pentru transferul lui Lewandowski, ţinând cont de vârsta acestuia şi de faptul că mai are doar un an de contract cu Bayern, însă bavarezii ar fi dispuşi să renunţe la golgheterul lor doar pentru o sumă cuprinsă între 35 şi 40 de milioane de euro.

Agentul jucătorului a ajuns la un acord verbal cu FC Barcelona, în vederea unui transfer pe Camp Nou în această vară, anunţă mass-media germană, citată de agenţia DPA.

Conform portalului Sport1, agentul Pini Zahavi şi responsabilii clubului catalan s-au pus de acord în privinţa unui contract pe trei ani pentru Lewandowski.

Ziarul german Bild a anunţat vineri că oficialii lui Bayern ar fi de acord să se despartă de Lewandowski pentru o sumă cuprinsă între 35 şi 40 de milioane de euro.

Preşedintele clubului bavarez, Herbert Heiner, a declarat, însă, în cursul acestei săptămâni, că Robert Lewandowski are un contract valabil încă un an şi trebuie să-l respecte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.