Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transferul verii la PNL. Din PSD direct in postura de candidat la primarie

cine candidat

Transferul verii la PNL este in opinia noastra cea a deputatului PSD Florian Nicolae in tabara liberala si nu oricum, ci direct in postura de candidat la primaria Giurgiu. Anuntul a fost facut vineri chiar de secretarul general al PNL, Marian Petrache intr-o conferinta de presa.

„Se pare că azi am poziţia de notar, să consfinţesc această decizie, am discutat demult despre această intenţie cu domnul deputat, am aşteptat momentul prielnic, sper că dincolo de o candidatură cu şanse foarte mari la Primăria Giurgiu să ne aducă şi liniştea de care avem nevoie, acum avem un candidat cu şanse foarte mari la primăria municipiului, iar cei doi copreşedinţi să înţeleagă care este miza jocului, să trecem peste orgolii astfel încât şi domnul deputat şi ceilalţi candidaţi ai noştri să aibă prima şansă în judeţ unde sunt mai multe partide care se bat pentru primăria municipiului, un judeţ mai complicat decât altele', a afirmat Petrache.

Aşadar, după decapitarea politică a senatorului Lucian Iliescu, co-presedinte PNL Girugiu si fot primar al orasului, pare sa vina pe cai mari in partid un proaspat fost social-democrat. Lucian Iliescu si-a pierdut pozitia dupa ce a intrat in vizorul DNA tocmai pentru fapte de coruptie comise in perioada mandatului de primar.

Intrebat de un jurnalist dacă nu cumva Florian Nicolae e traseist, co-presedintele PNL Giurgiu Gheorghe Ştefan a spus că la momentul în care critica „transferurile”, se referea la ordonanta 55, ordonanta migratiei politice.

„Acum e cu totul şi cu totul altceva. Nu e vorba de traseism. Nicolae Florian respiră liberalism, nu este traseist!”, a declarat Gheorghe Stefan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.