Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Le-a ajuns cuțitul la os! Transportatorii din România, solidari cu greviștii STB: 'Vom opri transportul public local, urban și metropolitan în toată țara'

ratb
Federația Transportatorilor și Serviciilor Publice din România, având în componență sindicate din cadrul societaților transportului public din Arad, Braşov, Constanta, Craiova, Galați, laşi, Ploiesti, Sibiu, Slatina, Suceava, Tg. Jiu, Tulcea și Vaslui susține și este solidară cu acțiunile de protest desfişurate de către Sindicatul Transportatorilor din București, iar membrii noștri vor protesta alături de colegi până la rezolvarea problemelor conflictuale.
„Atragem atenția autorităților, la nivel national, că dacă nu se rezolvă situația Contractelor Colective de Muncă, situație ținută intentionat sub control pentru motivele Pandemiei și a Legii Bugetului , VOM OPRI TRANSPORTUL PUBLIC LOCAL, URBAN ȘI METROPOLITAN ÎN TOATĂ ȚARA!!!
Ne a ajuns cutitul la os și nu mai vrem să muncim ca sclavii pentru niște salarii mizere, nu ne sunt respectate minimul de drepturi nici măcar acela „de a avea un trai decent si sănătos”. Totodată imi cer scuze daca am cerut prea mult.
Au iesit in stradă politistii, jandarmii, profesorii, angajații din sanitas, acum noi transportatorii ….. cine mai urmeaza ???
Alooooooooooo!!! România!!! Trezește-te!!!, este mesajul preşedintelui FTSP, Ioan Zbârnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.