Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Transportatorul aerian naţional Tarom operează joi două zboruri Bucureşti - Madrid/Barcelona şi prelungeşte suspendarea operării către/dinspre Tel Aviv

stiripesurse.ro
avion Tarom

Transportatorul aerian naţional Tarom a anunţat miercuri că va opera joi, 21 mai, două zboruri Bucureşti - Madrid/Barcelona şi, de asemenea, prelungeşte suspendarea operării către/dinspre Tel Aviv pȃnă la 15 iunie, ca urmare a restricţiilor de călătorie impuse de autorităţile romȃne şi israeliene, anunță news.ro.

"Dragi pasageri, la cererea dumneavoastră, organizăm două zboruri pe 21 mai, Bucureşti - Madrid/Barcelona. Ora programată pentru plecare din Bucureşti este 14.40, respectiv 14.55 (ora locală)", anunţă compania pe contul de Facebook.

Citește și: Atenție! Cine nu e obligat să poarte mască la intrarea în supermarket sau în spațiile închise

Pentru rezervări, pasagerii pot suna la Call Center-ul Tarom, 021.303.44.00.

Restricţiile de intrare în Spania impun ca zborurile să fie disponibile doar pentru cetăţenii spanioli şi cetăţenii români cu rezidenţă validă.

De asemena, ca urmare a restricţiilor de călătorie impuse de autorităţile romȃne şi israeliene, Tarom prelungeşte suspendarea operării către/dinspre Tel Aviv pȃnă la data de 15 iunie 2020.

"Puteţi reprograma călătoriile pentru date viitoare fără taxe de modificare sau puteţi solicita rambursarea sumelor plătite", precizează Tarom.

Citește și: Avertisment dur fără precedent al lui Raed Arafat: Este posibil să ajungem într-o situaţie mult mai gravă decât cea prin care am trecut

Pentru rambursare, poate fi contactat agentul emitent, iar în cazul în care biletele au fost achiziţionate pe site-ul Tarom sau orice agenţie a companiei, pasagerii se pot adresa la help@taromtlv.co.il sau contact@tarom.ro.

Modificările se pot face nu mai tȃrziu de un an de la data emiterii biletului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.