Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tranzacție uriașă pe piața medicală. Un gigant a cumpărat aproape o divizie întreagă

www.wall-street.com
medlife

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a anunţat că a finalizat tranzacţia de cumpărare a pachetului de 90% de acţiuni al companiei Ghencea Medical Center din Bucureşti, scrie news.ro.

Ghencea Medical Center, cu o activitate de zece ani pe piaţă, a înregistrat în decursul anului trecut o cifră de afaceri de 8,7 milioane de lei, iar pentru anul acesta mizează pe o creştere de 20%.

Furnizorul de servicii medicale are în componenţă două clinici, în Bucureşti şi Măgurele, cu 135 de angajaţi. Totodată, Ghencea Medical Center este unul dintre furnizorii relevanţi de servicii medicale în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB), acoperind peste 25 de specialităţi, printre care medicină de familie, pediatrie, reumatologie, gastroenterologie, neurologie, cardiologie, psihiatrie, urologie, dermatologie şi ORL.

Citește și: Patru fructe care te ajută să slăbești

MedLife a raportat pentru primul trimestru din acest an o cifră de afaceri consolidată pro-forma în valoare de 196,8 milioane lei, în creştere cu 34% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Pentru 2017, cifra de afaceri consolidată pro-formă a fost 638 milioane de lei, în creştere cu 27% faţă de 2016 şi o EBITDA pro-formă ajustată de 82,3 milioane de lei.

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. Acţiunile emise de MedLife sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti, având simbolul de tranzacţionare ″M″.

Începând cu 2009 a deschis sau a achiziţionat peste 83 de unităţi medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.