Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tranzacția anului în România: Jumbo a cumpărat un întreg mall din București și îl transformă total

cijeurope.com
jumbo

Retailerul grec de jucării şi decoraţiuni Jumbo a cumpărat mall-ul Liberty Center, din cartierul bucureştean Rahova, de la băncile greceşti care îl deţineau, şi pregăteşte amenajarea primului său magazin în cadrul unui mall din România, potrivit surselor Profit.ro, informează News.ro.

„Confirmăm că Jumbo se extinde activ în România, așa cum a fost deja comunicat comunității de investitori. Jumbo se asigură că orice informație corporativă, potențial sensibilă cu privire la preț, este dezvăluită în timp util și prudent de către compania însăși“, au răspuns reprezentanții Jumbo, la solicitarea Profit.ro.

Mall-ul, inaugurat în 2008 în urma unei investiţii de aproximativ 70 de milioane de euro, a fost executat silit în 2012 de cele trei bănci care au finanţat construcţia – Eurobank EFG Luxembourg, Alpha Bank şi Bank of Cyprus – în baza unei datorii de 61 de milioane de euro.

Acum, retailerul grec Jumbo a cumpărat centrul comercial din cartierul Rahova într-o tranzacţie de până la 20 de milioane de euro, spun sursele Profit.ro din piaţa imobiliară.

Jumbo nu este la primul mall cumpărat în România. Grecii au plătit 4 milioane de euro în 2018 pentru Macro Mall, primul mall deschis în Brașov, pe care l-au extins și transformat în magazin Jumbo.

Retailerul de jucării a anunțat că va inaugura anul acesta un singur magazin în România și pentru anul viitor estimează inaugurarea a două hipermarketuri. La începutul lunii iulie, retailerul a inaugurat magazinul online e-jumbo.ro, programat inițial să fie lansat în 2020.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.