Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tranzacţii în criptomonede în valoare de peste 77 miliarde de dolari, în 2023 (platformă)

Kriptomat
criptomonede

Tranzacţii în criptomonede în valoare de peste 77 miliarde de dolari, în 2023 (platformă)

Valoarea tranzacţiilor în criptomonede, prin serviciul Binance Pay, a crescut cu 71%, în 2023 faţă de anul anterior, şi a depăşit 77 de miliarde de dolari, arată datele centralizate de operatorul de plăţi, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, pe parcursul ultimilor trei ani, platforma a înregistrat o adopţie constantă, cu tranzacţii totale care au depăşit 120 de miliarde de dolari.

Până la sfârşitul anului 2023, numărul de utilizatori activi Binance Pay a crescut cu aproape 70%, ajungând la peste 12 milioane.

"Un număr tot mai mare de utilizatori Binance utilizează acum Binance Pay pentru a trimite, primi şi oferi cadouri în criptomonede. Această creştere semnalează integrarea tot mai profundă a criptomonedelor în tranzacţiile de zi cu zi - o tendinţă care va persista pe măsură ce mai mulţi oameni şi companii vor exploata enormul potenţial al criptomonedelor. Numeroase noi magazine au fost adăugate în Binance Pay în ultimul an. Împreună, aceşti comercianţi creează o experienţă cuprinzătoare de cumpărături, ajutând la integrarea plăţilor cu criptomonede în viaţa de zi cu zi. Anul 2023 a avut loc, de asemenea, lansarea parteneriatelor cu jucători cheie din diverse industrii noi - atât în interiorul, cât şi în afara ecosistemului cripto - pentru a face tranzacţiile cu criptomonede mai accesibile şi mai fără probleme pentru toată lumea. Un exemplu notabil este integrarea Binance Pay cu portofele DeFi, cum ar fi Trust Wallet, pentru a simplifica şi a conecta miliarde de dolari în transferuri de active", se precizează într-un comunicat de presă al companiei, transmis joi AGERPRES.

Binance Pay este un serviciu de plată cu criptomonede fără contact şi sigur, de la utilizator la utilizator, disponibil în aplicaţia Binance. Platforma permite utilizatorilor să îşi utilizeze criptomonedele pentru achiziţia de bunuri şi servicii din lumea reală fără taxe, atunci când cumpără de la orice comerciant din platformă.

În prezent, există 22 de milioane de utilizatori şi peste 9.000 de comercianţi şi parteneri înregistraţi cu Binance Pay. Compania a colaborat cu diverse organizaţii pentru a facilita plăţile cu criptomonede către consumatori în diverse domenii, inclusiv plata salariilor şi plata bonusurilor de fidelitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.