Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Traseele recomandate de polițiști de 1 Mai: zonele unde va fi mai liber

politie bun

Polițiștii le recomandă șoferilor să-și planifice cu mare atenție revenirea din minivacanța de 1 Mai dinspre litoralul Mării Negre către Capitală, având în vedere că este de așteptat ca pe autostrada A2 să se înregistreze valori intense de trafic.

Pentru evitarea timpilor de așteptare în coloane, șoferii sunt sfătuiți să aleagă rute alternative la autostrada A2, respectiv:

DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia - Urziceni – DN 2 – București;
A2 – Fetești sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – București;
DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna - A2 Drajna – București (sau din municipiul Călărași - DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București), informează Mediafax.

Potrivit Centrului Infotrafic, în funcție de evoluția valorilor de trafic, luni există posibilitatea ca polițiștii rutieri să ia măsura devierii circulației pentru anumite intervale orare și pe unele tronsoane kilometrice de pe autostrada A2 către aceste artere rutiere alternative.

De asemenea, în a doua parte a zilei de luni, când valorile de trafic vor fi în creștere pe autostrada A2 București-Constanța, polițiștii rutieri pot devia circulația sau pot impune restricții de circulație și pe sensul către litoral, astfel că le recomandă șoferilor să ia în considerare rute ocolitoare pentru a reduce timpul petrecut în trafic și a ajunge în siguranță la destinație.

„În acest context, le recomandăm conducătorilor auto să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic, semnalizând orice intenție de schimbare a benzii de circulație sau a direcției, după o asigurare corespunzătoare. De asemenea, șoferii trebuie să evite depășirile riscante și să crească distanța de siguranță între vehicule”, arată Centrul Infotrafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.