Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TRATAMENT MINUNE împotriva coronavirusului: Un preparator fizic italian infectat cu Covid 19 anunță ce l-a salvat

Twitter
covid 19 coronavirus

Fausto Russo, în vârstă de 38 de ani, un preparator fizic italian care a lucrat pentru echipe ca AS Roma, Formia sau Minturno, şi care a fost diagnosticat cu coronavirus, spune că se simte mai bine după ce în spital a primit un tratament pe bază de medicamente specifice artritei reumatoide, anunță AGERPRES.

Potrivit EFE, Russo s-a alăturat în spital unei scheme de tratament experimental.

Citește și: Iohannis: ‘Dragi pensionari: nu va expuneți inutil unui risc uriaș, limitați orice deplasare în afară domiciliului’

''În 48 de ore mi-am revenit în proporţie de 60-70%. Nu pot decât să-i mulţumesc doctorului Ascierto că a atras atenţia tuturor celorlalte centre din Italia asupra acestui medicament şi că a condus acest proces, deoarece este vorba de salvarea de vieţi", a spus Russo.

El a declarat că nu ştie unde a contractat virusul deoarece nu a fost în nicio zonă de risc din ţara sa.

Numărul deceselor provocate de coronavirus în Italia a ajuns luni la 6.077, după ce alte 602 persoane au murit în ultimele 24 de ore, cifră totuşi în scădere pentru a doua zi consecutiv, potrivit Protecţiei Civile italiene, citată de agenţiile EFE şi DPA.

În acest timp numărul total al cazurilor de COVID a urcat în această ţară la 63.927, cu 4.790 mai multe faţă de duminică, iar cel al vindecărilor este de 7.423.

Citește și: Tăriceanu: ‘Nu-mi dă pace un gând! Să avem neșansa unor conducători atât de ticăloși. Au știut din timp de acest virus’

De asemenea, numărul pacienţilor internaţi la terapie intensivă, cifră urmărită cu atenţie din cauza lipsei de paturi de terapie intensivă, a crescut cu 6,5%, ajungând la 3.204.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.