Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tratamente avio pentru combaterea ţânţarilor în nouă localităţi din Ilfov

branchcms.com
țânțar

Tratamente avio pentru combaterea ţânţarilor în nouă localităţi din Ilfov

Consiliul Judeţean (CJ) Ilfov, prin Serviciul Judeţean de Dezinsecţie şi Ecologizare Mediu Ilfov, a efectuat, marţi, tratamente avio pentru combaterea ţânţarilor în nouă localităţi din judeţ, anunță Agerpres.

Potrivit unui comunicat al CJ Ilfov transmis AGERPRES, tratamentele avio pentru combaterea larvelor insectelor de disconfort vor fi efectuate, de marţi până pe 17 mai, în funcţie de condiţiile meteo, dimineaţa, după ora 6,30. Localităţile programate pentru începerea activităţilor de larvicidare marţi sunt Periş, Corbeanca, Ciolpani, Baloteşti, Snagov, Nuci, Gruiu, Moara Vlăsiei şi Grădiştea.

Ce substanțe se folosesc

Produsul folosit este Vectobac Wg, insecticid biologic din categoria biocide tip 18, pe bază de Bacillus Thuringiensis, iar doza de aplicare este de 0,6 de kilograme/hectar. Produsul nu este toxic pentru albine.

Conform protocolului "Ilfov fără ţânţari", Consiliul Judeţean alocă fondurile necesare, Serviciul Judeţean de Dezinsecţie şi Ecologizare Mediu Ilfov realizează acţiunile de dezinsecţie, iar unităţile administrativ-teritoriale din judeţ desemnează câte un delegat responsabil pentru asigurarea desfăşurării în bune condiţii a acestora, cu informarea cetăţenilor la nivel local.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.